Monday, 12 June 2017


Pencarian bloglist bagi bulan Julai, Ogos dan September 2017 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 12 Jun 2017, iaitu tepat jam 4.30 petang sehingga hari esok, 4.30 petang 13 Jun 2017. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #26 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

10 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 Jun 2017.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Saturday, 10 June 2017

#METURN24

Saturday, June 10, 2017 0 Comments
Assalamualaikum W.B.T

Alhamdulillah. 09.06.2017 hari Jumaat ( semalam ) genaplah umur aku 24 tahun... Alhamdulillah sampai ke hari ini aku masih bernafas dan melihat bumi Allah yang maha cantik nie..
Terima kasih kepada yang dah wish birthday saya.. Alhamdulillah dah 24 tahun dah tua bangka dan nak menjelang umur 25 dah.. Tahun depan dah boleh mengundi dah pun.. Hajat aku tahun nie tak nak lah banyak.. Janji sihat tubuh badan dan dapat laksanakan segala impian aku dengan mak aku yang belum tercapai lagi.

TERIMALAH MUKA SEGABAK INI UNTUK ANDA


Akhir kata , aku dah tak hirau lagi apa orang cakap buruk pasal aku.. Sekarang aku nak pekakkan telinga je.. KAWIN?? Tunggulah panggilan Allah macam mana... Kalau ada adelah kalau takde takdelah.. Tak payah sibuk nak tanya hokay!

Love
- AL -


p/s : macam nak tukar template je... ermmm